MERSİN / AKDENİZ - Mimar Sinan Ortaokulu

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda ocak ayında  "Dede Korkut Okumaları"  etkinlikleri (Anlamını Bul,  Hatırlatmaca ve Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma) yapıldı.

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen Dede Korkut Hikayelerinden hareketle öykü yazma yarışmasında 6/A sınıfı öğrencisi İlayda TEMEL adlı öğrencimizin yazmış olduğu öykü okul 1. seçilmiştir.

Ekm

MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ALDIĞI KARAR GEREĞİNCE 6.SINIF SOSYAL BİLGİLER 1.YAZILI SINAVI MERSİN İLİ GENELİNDE ORTAK YAPILACAKTIR.

SINAV TARİHİ 02/11/2023 OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

TÜM VELİLERİMİZE DUYURULUR.

Haz

OKULUMUZ TEKNOLOJİ TASARIM ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN EMEKLERİYLE OLUŞTURULAN SERGİMİZ TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN ZİYARETİNE AÇILMIŞTIR.

EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

Mrt

ANAOKULUMUZDA BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN GÖNDERİLEN BESLENME DESTEĞİ PROGRAMI DEVAM ETMEKTEDİR.

Ock

MİMAR SİNAN ORTAOKULU KIZ FUTBOL TAKIMI FİNALDE YUSUF BAYIK ORTAOKULUNU 4-0 YENEREK 7.KEZ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

KIZLARIMIZI VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ara

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ İLE HAZIRLANAN

''15 TEMMUZ GAZETEMİZ''  YAYINDADIR.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.