T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / AKDENİZ - Mimar Sinan Ortaokulu

eTwinning Veli Bilgilendirme Toplantısı

Okulumuz öğretmenleri tarafından,  öğrenci velilerimize her eğitim ve öğretim yılında okulumuzda kurucu veya ortağı olarak yürütülen eTwinning projeleri hakkında bilgilendirmeler yapılmaktadır. Yapılan veli toplantılarında Etwinning portal, Etwinning live ve Proje Twinspace tanıtılır. Bu modüllerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilir. 

Okulumuz web sitesinde "https://mersinmimarsinanortaokulu.meb.k12.tr" projeler kısmında okulumuzda yürütülen projelere ulaşabilecekleri belirtilir. Projelere öğrenci katılımı için veli izin belgesi doldurmaları gerektiği bildirilir.. Projelerde öğrenci girişlerinin "https://twinspace.etwinning.net/login" üzerinden öğretmenler tarafından öğrencilerimize verilen kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilecekleri belirtilir. Öğrencilerimizin yaş grubu küçük olması nedeniyle öğrenci girişlerinin mutlaka veli kontrolünde yapılması istenir.

Veliler etwinning projelerinin öğrencilerinin bilişsel,duyuşsal ve sosyal gelişimlerine olumlu katkıları olduğunu belirttiler. Etwinning projelerinde okulumuzun, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin aktif rol almasından duydukları memnuniyeti belirttiler.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.01.2023 - Güncelleme: 14.01.2023 12:05 - Görüntülenme: 135
  Beğen | 0  kişi beğendi